את התשוקה לאוכל איכותי ותודעת שירות גבוהה, שאבתי מבית אבי - פרופסור איתמר רז, שמאז שאני זוכר את עצמי, היה מוזמן רבות לכנסים של בתי מלון, מסעדות יוקרה ואירועי בוטיק.
מאז פתיחת העסק לקייטרינג, לפני שש שנים ועד היום, אני שוקד על כך שכל מנה תהיה מלאת שמחת חיים ובכל עת שואף לייעל ולהתייעל.
כשעבדתי במסעדות בתור סו שף במסעדות יוקרה בירושלים, קולומביה וארגנטינה, חוויתי על בשרי את כוחו של השירות, היחס האישי והנתינה. אוכל טעים ואיכותי הוא הכרחי, אולם דרך ההגשה, ההקשבה לרצונות הלקוח והתחשבות בקהלי יעד שונים (צמחוניים, שומרי כשרות וכד') הינם הבסיס עליו נשען MEATING .
אנו מתחייבים לשים את הלקוח והאורחים במרכז האירוע, תוך הגשת מנות מיוחדות, המשלבות ניסיון חיים רב וסגנונות אוריינטליים שונים.
את הפן הנוסף של העסק מייצגת אשתי, שמעניקה ייחוד דרום אמריקאי בארומה, בטעם ובאופי ההגשה של המנות.
אנו מאמינים שכל אירוע טוב יכול להיות מצוין אם תאפשרו לנו לנצח על הפן הקולינרי ולפנק אתכם ביין משובח לצד בשר שוקק חיים ותאווה.